Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

LJETNE I ZIMSKE ŠKOLE:


Ljetne i zimske škole
Sveučilište Urbino Carlo Bo u Italiji u organizaciji sa Lingua Ideale - the Centre of Italian Language and Culture in Urbino pozivaju sve zainteresirane da se prijave na ljetnu školu talijanskog jezika i kulture (Summer Course of Italian Language and Culture).
Pozovaju sesvi zainteresirani studenti da se prijave na ljetnu školu koju organizira Sveučilište u Masaryku (Češka Republika).
Sveučilište u Almerii u Španjolskoj poziva sve zainteresirane studente da se prijave na ljetnu školu koja će se odvijati u periodu od 2.-26.7. 2018. godine. Rok za prijavu je 30.3.2018. godine.
Pozivaju se međunarodno orijentirani, visoko motivirani studenti iz svih područja znanja i svih razina obrazovanja da se prijave na Međunarodnu ljetnu školu 2018. godine koja će se održati u dvorcu Seggau u Leibnitz u Austriji. Tema ljetne škole je: "MEDITATING AND MEDIATING CHANGE: STATE - SOCIETY - RELIGION". Krajnji rok za prijavu 9. ožujka 2018.
Sedmodnevni akademski program ljetne škole u Pragu (Prague Summer Schools - PSS) okuplja studente preddiplomskih i diplomskih studija različitih nacionalnosti i akademske pozadine kako bi uživali u ljetnim praznicima u jedinstvenom akademskom i kulturnom okruženju.  Ljetna škola će se održati u periodu od 1. do 8. srpnja 2018. u Pragu, a krajnji rok za prijavu je 30. travnja.
Sveučilište u Cambridgeu u razdoblju od 8. srpnja 2018. do 18. kolovoza 2018. nudi 11 interdisciplinarnih programa sa preko 180 tečajeva.  Programi su: Interdisciplinarni programi, Znanstveni programi, Programi engleskog zakonodavstva i pravnih metoda, Program antičkog i klasičnog svijeta, Povijesni program, Program srednjovjekovnih studija, Program umjetnosti i vizualne kulture, Predsveučilišni program, Literaturni program, Shakespearijanski program te Program kreativnog pisanja. Moguće je odabrati više od jednog programa. Svi sudionici moraju zadovoljavati jezične uvjete, a glavni programi su otvoreni sveučilišnim studentima te ostalim stručnjacima. Online prijave su moguće od prosinca 2017. godine . Za više informacija:  www.ice.cam.ac.uk/intsummer